Handel, horeca, schoonmaak en transport

Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom om je door mensen uit het vak te laten informeren over werken in de handel, horeca, schoonmaak of transport en logistiek.

Banen in de detailhandel, horeca en schoonmaak

Supermarkt medewerker

Je hebt hart voor de zaak,  bent klantgericht, werkt graag samen met anderen en komt je afspraken na. Je zet graag een stapje extra en biedt service met een glimlach. Je wilt jezelf ontwikkelen en in alles wat je doet beter worden. De werkzaamheden zijn o.a. vakken vullen, kassa werkzaamheden, de winkel schoon en netjes houden,  klanten adviseren en helpen. Je bent zowel overdag en ’s avonds inzetbaar.

(Assistent) Filiaalmanager

Je hebt de leiding over een filiaal van een winkel. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad, bestellingen plaatsen en leveringen controleren. Het winkelteam aansturen, coachen en begeleiden. Ook de verkoopresultaten analyseren, de kas opmaken, klachten behandelen en veiligheid horen erbij. Werken in het weekend, avonduren en feestdagen is voor jou geen probleem. Je komt betrouwbaar en deskundig over en kunt enthousiast vertellen over het bedrijf en product.

Chef-kok

Je bent werkzaam in een restaurant of hotel maar ook bijvoorbeeld in instellingen zoals een verpleeghuis. Je bereidt voedsel maar geeft ook leiding aan de rest van de keuken en je bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden. Effectief kunnen communiceren, leiding kunnen geven en methodisch kunnen werken zijn belangrijke vaardigheden voor dit beroep. Maar een passie hebben voor eten natuurlijk ook!

Bartender

Je staat achter de bar in een restaurant, café of hotel. Hierbij valt de gehele bar onder jouw beheer en maak en verkoop je dranken. Hierbij kan je je gaan specialiseren als bijvoorbeeld mixologist! Wendbaar, flexibel en kunnen werken onder druk zijn belangrijke eigenschappen voor bartender!

Housekeeping medewerker

Als medewerker housekeeping houd je de hotelkamers, gangen en publieke ruimtes van een hotel schoon. Je staat er niet alleen voor, maar kunt altijd terugvallen op collega’s. Je zorgt dat het hotel er elke dag weer netjes en verzorgd uitziet. Bij iedere kamer die je hebt schoongemaakt trek je met een tevreden gevoel de deur dicht. Jij bezorgt de hotelgasten een prettig verblijf tijdens jouw dienst door een positieve en gastvrije houding.

Treinmachinisten

Jij bent hierbij de bestuurder van de trein. Je bent verantwoordelijk dat de trein veilig van A naar B komt en natuurlijk op tijd is. De veiligheid is hierbij erg belangrijk. Ook informeer jij de reizigers bij mogelijk calamiteiten. Je bent punctueel, vasthoudend en hebt aandacht voor details. Daarbij is het ook belangrijk dat je rustig kan blijven en keuzes kunt maken.

Branchemiddagen Detailhandel, horeca, schoonmaak, transport en logistiek