Mevrouw

Waar liggen mijn kansen?

Waar heb ik talent voor?

Ontdek welk beroep bij je past!

 

Ben je op zoek naar nieuw perspectief, een nieuwe werkkring of een nieuw werkveld dat beter aansluit bij jouw talenten? En weet jij al welke branche bij je zou kunnen passen? Dan zijn de branchemiddagen iets voor jou! Tijdens de branchemiddagen kom je op een persoonlijk en leuke manier te weten of werken in een bepaalde beroepsgroep iets voor jou is.  Elke middag staat een andere beroepsgroep centraal!

Je kunt elk maandag- t/m donderdagmiddag tussen 14.00-16.00 uur kennismaken met een werkgever, accountmanager of opleider die je alles kan vertellen over het werk en de mogelijkheden binnen een bepaalde branche of sector.  Het gaat om jouw oriëntatie op het beroepenveld en wij kunnen je tips en denkrichtingen geven. Het is geen banenmarkt of bemiddeling naar een baan. Meld je aan of kom binnenlopen. Let op: als je geen afspraak maakt loop je de kans dat je langer moet wachten. 

Maandag :     Zorg en Welzijn 
Dinsdag   :     Zakelijke dienstverlening, ICT, overheid, onderwijs
Woensdag :   Detailhandel, schoonmaak, horeca, transport en logistiek
Donderdag :  Techniek, bouw en groen

Aanvullend op de branchemiddagen worden op Talentperron regelmatig vrij toegankelijke publieksevenementen gehouden met de focus op werk en opleiding. Deze evenementen worden georganiseerd samen met werkgevers, onderwijs en maatschappelijke organisaties en bedrijven. Kijk hiervoor bij ontmoet je werk.

Nieuwsgierig naar jouw favoriete beroep?

Reserveer jouw ontmoeting, dan zorgen wij ervoor dat er een specialist voor jou beschikbaar is. Kies zelf je branche, dag en tijd. Of loop gewoon bij ons binnen op Harm Buiterplein 1 in Groningen. We zitten direct naast station Europapark.

Wil je met een groep Talentperron bezoeken? Kijk dan bij 'over ons'