Voor welk beroep heb jij talent?

Wil jij op een persoonlijke en leuke manier kennismaken met het werk in de zorg, detailhandel, techniek, logistiek of ander vakgebied? Dan verwelkomen we je graag op een van onze branchemiddagen.

Je kunt elk maandag- t/m donderdagmiddag tussen 14.00-16.00 uur kennismaken met een werkgever, accountmanager of opleider die je alles kan vertellen over het werk en de mogelijkheden binnen een bepaalde branche of sector. Kleinschalig, persoonlijk en praktisch. Elke middag staat een andere beroepsgroep centraal!

Maandag :    Zorg en Welzijn 
Dinsdag   :    Zakelijke dienstverlening, ICT, overheid, onderwijs
Woensdag :  Detailhandel, schoonmaak, horeca, transport en logistiek
Donderdag :  Techniek, bouw en groen

Ben je op zoek naar nieuw perspectief, een nieuwe werkkring of een nieuw werkveld dat beter aansluit bij jouw talenten? Dan zijn de branchemiddagen iets voor jou! Tijdens de branchemiddagen kom je snel te weten of werken in een bepaalde beroepsgroep iets voor jou is en wat voor kansen er zijn voor een mooie passende nieuwe baan.

Aanvullend op de branchemiddagen worden op Talentperron regelmatig vrij toegankelijke publieksevenementen gehouden met de focus op werk en opleiding. Deze evenementen worden georganiseerd samen met werkgevers, onderwijs en maatschappelijke organisaties en bedrijven. Kijk hiervoor in onze agenda.

Nieuwsgierig naar jouw favoriete beroep?

Reserveer jouw ontmoeting in de agenda, dan zorgen wij ervoor dat er een specialist voor jou beschikbaar is. Geef daarbij duidelijk aan naar welke middag jouw voorkeur uitgaat. Of loop gewoon bij ons binnen op Harm Buiterplein 1 in Groningen. We zitten direct naast station Europapark.