Ontdek jouw talent en ga in gesprek met werkgevers

Ben je op zoek naar een (andere) baan die bij je past? Misschien is werken in zorg en welzijn iets voor jou. Je kunt deze maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op een persoonlijke manier kennis maken met werkgevers en beroepen uit de zorg en welzijn.

Adviseurs van diverse werkgevers staan je graag te woord over de kansen en mogelijkheden om te werken in de zorg. Jouw talent en wensen staan daarbij voorop. En wie weet ga jij naar huis met een leuke nieuwe baan! 

Deze middag kun je in gesprek met:

  1. Koninklijke Visio: zij geven een presentatie over het werken bij Visio voor een klein groepje. Ze hebben mogelijkheden voor zij-instromers om een opleiding te doen! De presentatie wordt twee keer gegeven: om 15.00 uur en om 15.30 uur.
  2. Cura XL: zij zijn op zoek naar ambulant begeleider en woonbegeleider (in opleiding).
  3. Wooncentrum Mercator- TSN: ze zijn vooral op zoek naar werkzoekenden die als hulp in de huishouding of als helpende willen werken. Daarnaast hebben ze plek voor kandidaten die de opleiding voor verzorgende IG willen doen.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? 
Meld je aan via het formulier. Dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Liever spontaan langskomen op Talentperron, Harm Buiterplein 1 in Groningen? Dat kan natuurlijk ook! Het kan wel zijn dat je dan iets langer moet wachten.

Reserveer jouw tijd

Jouw tijd is gereserveerd na ontvangst van de bevestigingsmail.

Selecteer een datum en tijdstip:
* Zie je geen bevestigingsmail in jouw mailbox, check dan even de spambox.