Ontdek het avontuur en ga voor een baan in de taxibranche!

‘Ben jij op zoek naar een leuke baan in de taxibranche? Dan is het Talentperron Groningen de place to be op 7 juni van 14:00 tot 16:00 uur! Werkgevers Taxi Nuis, UVO Vervoer, Qontraq en Connexxion zullen aanwezig zijn en staan te popelen om jou te ontmoeten! Enige vereiste is dat je in het bezit bent van rijbewijs B. 

Tijdens dit evenement voor werkzoekenden krijg jij de kans om jouw vaardigheden te tonen en vragen te stellen over de verschillende functies binnen de taxibranche. Of je nu een ervaren chauffeur bent of wil beginnen, er is voor ieder wat wils! Ontdek het avontuur als taxichauffeur voor groepsvervoer, WMO, zakelijke ritten en leerlingenvervoer! Als je het heerlijk vindt om te rijden en altijd al van dienst wilde zijn voor anderen, dan is dit de perfecte baan voor jou. Je zult elke dag verschillende mensen ontmoeten en hun dag net dat beetje beter maken.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? 
Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en ontmoet potentiële werkgevers die op zoek zijn naar gemotiveerde en enthousiaste kandidaten zoals jij! Meld je aan via het formulier. Dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Liever spontaan langskomen op Talentperron, Harm Buiterplein 1 in Groningen? Dat kan natuurlijk ook!

Reserveer jouw tijd!

Jouw tijd is gereserveerd na ontvangst van de bevestigingsmail.

Selecteer een datum en tijdstip: