Ontdek jouw talent, kansen en mogelijkheden 

Ben je op zoek naar een (andere) baan die bij je past? Misschien is werken in de techniek, de bouw of het groen iets voor jou! Je bent van harte welkom op deze Detacheringsmiddag bouw, techniek en groen. Tussen 14.00 tot 16.00 uur kun je op een persoonlijke manier kennis maken met de vele mogelijkheden binnen deze interessante vakgebieden. 

Deze middag is een uitgelezen kans voor iedereen die ge├»nteresseerd is in carri├Ęremogelijkheden in de bouw, techniek en groensector. Er zijn vertegenwoordigers aanwezig van verschillende organisaties die actief zijn in deze branches. Dit biedt je de gelegenheid om vragen te stellen, meer te leren over potenti├źle carri├Ęrepaden en te netwerken met professionals in het veld.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, overweegt om van loopbaan te veranderen, of gewoon nieuwsgierig bent naar de kansen binnen deze sectoren, deze detacheringsmiddag kan je waardevolle inzichten en contacten bieden.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? 
Meld je aan, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Je kunt ook zonder afspraak langskomen op Harm Buiterplein 1 in Groningen. Als er ruimte is, kun je meteen aanschuiven voor een persoonlijk gesprek. 

Aanmelden voor deze branchemiddag kan door het invullen van onderstaand formulier.

Reserveer jouw tijd

Jouw tijd is gereserveerd na ontvangst van de bevestigingsmail.

Selecteer een datum en tijdstip: