Kom naar de Doemiddag en ontdek jouw talent voor techniek, bouw of groen! 

Werk je het liefst met je handen? En ben je op zoek naar een (andere) baan die bij je past? Dan kun je nu je op een leuke manier kennismaken met beroepen in techniek, bouw of groen. Werkgevers en opleiders uit Groningen en Noord-Drenthe halen voor jou alles uit de kast op de Doemiddag. Kom 13 april tussen 14.00 en 18.00 uur naar de Doemiddag op Talentperron! Ben jij er straks bij? Meld je dan nu aan!

Waarom naar de Doemiddag?

  • Wel of geen diploma maakt niet uit
  • Je ontdekt jouw talent voor techniek, bouw of groen
  • Je maak op een leuke manier kennis met diverse beroepen
  • Je hebt meteen contact met werkgevers en opleiders
  • Je krijgt altijd een goed advies of een vervolgafspraak mee

Wat is er te doen op de Doemiddag?

Binnen en buiten op Talentperron staan diverse bedrijven met hun stands, machines en voertuigen. Je kunt van alles doen, zoals een pijpleiding aansluiten of plaatsnemen op een maaimachine. Zo kun jij ontdekken wat je leuk vindt. En misschien spreek je hier meteen een mogelijke werkgever. Op Talentperron kun je je ook laten testen. Zo leer je nog meer over jezelf en waar je goed in bent. Er zijn adviseurs en gidsen aanwezig om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met je keuzes.

Wanneer en waar 

Donderdag 13 april van 14.00-18.00 uur, binnen en buiten op Talentperron, Harm Buiterplein 1, Groningen. De locatie is direct naast het station Europapark.

Meld je aan via #Doemiddag of kom langs!