Wil jij jouw talent voor schoonmaak ontdekken?

Ben je op zoek naar een (andere) baan die bij je past? Misschien is werken in de schoonmaakbranche iets voor jou. Kom woensdag 8 februari van 14.00 tot 16.00 uur op een persoonlijke manier kennis maken met beroepen in deze sector. Er is een breed aanbod qua vacatures, denk aan schoonmaker op scholen, kantoren, sportscholen, vakantieparken of bedrijfskantines. Maar er zijn ook volop vacatures voor glazenwassers, specialistische reinigers of vloerenreiniger. Zowel parttime als fulltime functies!

Deze middag kun je meteen in gesprek met adviseurs van de volgende bedrijven: CSU schoonmaak, Effektief Groep, NIVO, Atalian en EW Facility Services. Jouw talent en wensen staan daarbij voorop. 

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? 
Meld je aan, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Je kunt ook langskomen op Harm Buiterplein 1 in Groningen om een afspraak te maken. Als er ruimte is, kun je meteen aanschuiven bij deze branchemiddag.

Aanmelden

Meld je eenvoudig aan door je naam en je mailadres in te vullen en te versturen. Heb je een vraag of opmerking dan kan je die ook meesturen.