Nieuwsgierig naar werken in de IT?

Ben je op zoek naar een (andere) baan die bij je past? Misschien is werken in IT iets voor jou. De IT-branche is ontzettend divers en er zijn vele vacatures in deze branche. Dat betekent dat je grote kans hebt op werk voor een langere tijd.

Ben jij benieuwd naar wat werken in de IT precies inhoudt? Maar twijfel je of het bij jou past? Dan ben je van harte welkom op ons ‘Talent voor IT'-event van 14.00 tot 16.00 uur. Op dit evenement kan je inspiratie op doen en ontdekken of de IT iets voor jou is!

Deze middag kun je kennismaken met tien organisaties die werkzaam zijn in de IT-branche: Client Innovation Center IBM, Beeproger, PolteQ, Mountain IT, HTX, OFIFTY, JC-Electronics, BOL-ICT, New Nexus en Yelgo.

Heb je een klik met één of meerdere organisatie? Dan is het zonde om elkaar te laten gaan. Jullie kunnen gezamenlijk de vervolgstappen bespreken. En wie weet verlaat je de middag met een nieuwe baan!

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? 
Meld je aan, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Je kunt ook langskomen op Harm Buiterplein 1 in Groningen om een afspraak te maken. Als er ruimte is, kun je meteen aanschuiven bij deze branchemiddag.

Aanmelden

Meld je eenvoudig aan door je naam en je mailadres in te vullen en te versturen. Heb je een vraag of opmerking dan kan je die ook meesturen.