Hoe groot is jouw talent voor buschauffeur?

Ben je op zoek naar een (andere) baan die bij je past? Misschien is buschauffeur iets voor jou. Een dag is nooit hetzelfde en je bent altijd onderweg. Je rijdt op verschillende bussen door Groningen en Drenthe. Elektrische bussen, lange harmonica bussen en dubbeldekkers. Je ontmoet elke dag nieuwe mensen. Het is afwisselend en je hebt veel vrijheid. Ook heb je veel verantwoordelijkheid, mensen rekenen op je.

Woensdagmiddag 15 februari kun je van 14.00 tot 16.00 uur op een persoonlijke manier kennis maken met dit interessante beroep. Qbuzz is deze branchemiddag aanwezig om je alles te vertellen over de mogelijkheden om chauffeur te worden.

Heb je niet de juiste opleiding en geen bus rijbewijs? Bij Qbuzz helpen ze je op weg naar een volleerd buschauffeur met het leer-werktraject. Je kunt deze middag met medewerkers bespreken of het dit iets voor jou is!  

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? 
Meld je aan, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Je kunt ook langskomen op Harm Buiterplein 1 in Groningen. Als er ruimte is, kun je meteen aanschuiven bij een adviseur van Qbuzz. 

Aanmelden

Meld je eenvoudig aan door je naam en je mailadres in te vullen en te versturen. Heb je een vraag of opmerking dan kan je die ook meesturen.